dinner in the sky

Wassenaar

6 september 2023

Kasteel de Wittenburg

Op woensdag 6 september 2023 zullen we landen bij Kasteel de Wittenburg in Wassenaar. Dezelfde locatie waar in 2017 het avontuur van Dinner in the Sky Nederland is begonnen.

Wat kunt u verwachten? Tijdens dit event kunt u genieten van een heerlijke High Wine, Lunch of Diner op grote hoogte. U boekt altijd voor een volledig all inclusive arrangement. U kunt bij aankomst uw auto sleutel afgeven aan onze Valet parking Partner Euro Bob die uw auto een veilig plekje geeft op het landgoed. 

Waarbij u een half uur voor uw vlucht wordt ontvangen met een heerlijk glas Carbon Champagne en de nodige luxe hapjes. Na het boarden gaat u culinair genieten van de door u geboekte vlucht in ons prachtige "vliegende" restaurant. Chef van kasteel en restaurant Sophie Jim Boctor en zijn team zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Onze DJ zorgt weer voor de optimale muzikale sfeer aan boord. 

Na afloop van uw vlucht kunt u in het kasteel onder het genot van een hapje en een drankje nog een half uur nagenieten. Buiten staat onze Valet Parking Partner Euro B0B alweer voor u klaar om uw auto voor te rijden.

BESTEL DIRECT JE TICKETS

Tarieven

Timetable

Exacte tijden worden later gecommuniceerd

LUNCH | € 195,- per persoon
HIGH WINE | € 135,- per persoon
DINER | € 260,- per persoon

LUNCH | ​€ 4.095,- per tafel
HIGH WINE | € 2.835,- per tafel
DINER | € 5.460,- per tafel

Alle prijzen zijn incl. BTW

BESTEL DIRECT JE TICKETS