's Gravenhof
22 juni 2023
Eten op grote hoogte vraagt om de allerbeste chef-koks. Speciaal voor
Dinner In The Sky Zutphen hebben we een unieke samenwerking tussen twee sterrenchefs: Niels van Dooijeweert, chef-kok van het Broederenklooster in Zutphen en onze 2e chef is Zutphenaar Peter Gast.
In Zutphen bekend als chef van voormalig sterrenrestaurant ’t Schulten Hues en tegenwoordig chef van restaurant Graphite (Michelinster) in Amsterdam. Een droomcombinatie dus. Het wordt letterlijk en figuurlijk dineren op hoog niveau.
Je beleving begint al een uur voor de vlucht met een uitgebreide ontvangst door onze hostesses met Bubbles & Bites. Zodra je hebt plaatsgenomen in ons “vliegende” restaurant zul je merken dat het aan niets ontbreekt; Na een spannende countdown “lift” onze speciale kraan je met je partner, familie of zakelijk gezelschap naar spectaculaire hoogte en gaat je life cooking experience in the Sky echt beginnen.
Onze dj die zorgt weer voor de muzikale sfeer, de sommelier voorziet u van de mooiste wijnen en onze sterrenchefs brengen u tot een culinair hoogtepunt. Kortom, onze gehele crew zorgt voor een onvergetelijke ervaring.
Dus…………… “sit back and enjoy your flight”.Tijdens dit event kunt u genieten van een heerlijke High Wine met Fingerfood, een driegangen Lunch
of een viergangen Diner op grote hoogte.
U boekt altijd voor een volledig all inclusive arrangement. Dit is inclusief ontvangst, een uur voor uw vlucht, met Bubbles&Bites, dan volgt uw vlucht en daarna nog een half uurtje na genieten onder het genot van een “after-landingsborrel”
Exacte tijden worden later gecommuniceerd
LUNCH | € 195,- per persoon
HIGH WINE | € 135,- per persoon
DINER | € 260,- per persoon
LUNCH | € 4.095,- per tafel
HIGH WINE | € 2.835,- per tafel
DINER | € 5.460,- per tafel
Alle prijzen zijn incl. BTW
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u onze website zo goed mogelijk beleeft.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u onze website zo goed mogelijk beleeft.