Dinner in the Sky, momenteel actief in meer dan 50 landen over de hele wereld, is ontworpen en gebouwd volgens het Europese model “EN 13814” wat verwijst naar de bouw en de exploitatie van pretparken.

Alle tekeningen, berekeningen en simulaties worden getest door TÜV Rheinland. Zowel platform en opschortingsmechanisme zijn gecertificeerd door TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Dinner in the Sky is niet leeftijdsgebonden, maar wel lengte gerelateerd. We moeten in staat zijn om uw veiligheid te kunnen waarborgen. Uw minimale lengte moet dan ook 1.20m zijn.

We kunnen het menu aanpassen aan uw dieetwensen. Geef uw voorkeuren tijdens het reserveren aan of stuur een e-mail naar info@belafonteeventgroup.com

Natuurlijk! Maar….zorg van te voren voor een uitgebreide sanitaire stop. Alleen “bij hoge nood” zullen we het platform laten zakken.

Dinner in the Sky is een ervaring die u de rest van uw leven zal bijblijven. Advies van een van onze gasten: “als je hoogtevrees hebt, niet aan denken en even doorbijten. U zult er geen spijt van krijgen”

Uit veiligheidsoverwegingen is roken niet toegestaan tijdens “de vlucht”.