Vorige week donderdag hadden we een Dinner in the Sky Exclusive in Zaandam. Georganiseerd door het Delftsch Studenten Corps als sluitstuk van hun feestweek ter ere van hun 35ste Lustrum. Het event werd mogelijk gemaakt door het softwarebedrijf IG&H. Voor deze gelegenheid lekker zo vaak mogelijk naar boven voor een glaasje Rose en een gezellig muziekje (dat kan dus ook). Volgens mij hebben de studenten een prima dagje gehad
Na het succes van 2017 neemt Bonheurhorecagroep jou en je gasten opnieuw mee tijdens een unieke beleving op topniveau: Dinner in the Sky Tilburg! Neem plaats in het zwevende restaurant, vergeet je gordel niet vast te maken en maak je klaar om naar 50 meter hoogte te stijgen.
Laat je verrassen door een culinair diner op het hoogste niveau en geniet van de Tilburgse kermis, het uitzicht wordt waanzinnig.
Spectaculair pop-up restaurant op de Tilburgse kermis. Unieke beleving met een nog beperkt aantal plekken: vol=vol.
Op 30 juni zullen we exclusief landen voor het goede doel; JCI Nijmegen.
JUNIOR KAMER NIJMEGEN
Het JCI, beter bekend als Junior Kamer Nijmegen is een
actieve club ondernemers uit de regio Nijmegen die een
maatschappelijke bijdrage levert aan de regio.
Het JCI is opgericht in 1968 en heeft zich sindsdien
veelvuldig ingezet binnen veel verschillende projecten. Het
Dinner In The Sky voor het Ronald McDonald Huis Nijmegen
is één van deze projecten.
Dit is een georganiseerde dag door één van onze vaste klanten.
Wil jij ook een event organiseren voor je eigen bedrijf of event.? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
Eten op grote hoogte vraagt om de allerbeste chef-koks. Speciaal voor Dinner In The Sky Zutphen hebben we een unieke samenwerking tussen twee sterrenchefs: Niels van Dooijeweert, chef-kok van het Broederenklooster in Zutphen en onze 2e chef is Zutphenaar Peter Gast.
In Zutphen bekend als chef van voormalig sterrenrestaurant ’t Schulten Hues en tegenwoordig chef van restaurant Graphite (Michelinster) in Amsterdam. Een droomcombinatie dus. Het wordt letterlijk en figuurlijk dineren op hoog niveau.
Je beleving begint al een uur voor de vlucht met een uitgebreide ontvangst door onze hostesses met Bubbles & Bites. Zodra je hebt plaatsgenomen in ons “vliegende” restaurant zul je merken dat het aan niets ontbreekt; Na een spannende countdown “lift” onze speciale kraan je met je partner, familie of zakelijk gezelschap naar spectaculaire hoogte en gaat je life cooking experience in the Sky echt beginnen.
Onze dj die zorgt weer voor de muzikale sfeer, de sommelier voorziet u van de mooiste wijnen en onze sterrenchefs brengen u tot een culinair hoogtepunt. Kortom, onze gehele crew zorgt voor een onvergetelijke ervaring.
Dus…………… “sit back and enjoy your flight”.Tijdens dit event kunt u genieten van een heerlijke High Wine met Fingerfood, een driegangen Lunch of een viergangen Diner op grote hoogte.
U boekt altijd voor een volledig all inclusive arrangement. Dit is inclusief ontvangst, een uur voor uw vlucht, met Bubbles&Bites, dan volgt uw vlucht en daarna nog een half uurtje na genieten onder het genot van een “after-landingsborrel”