dinner in the sky

Zutphen

's Gravenhof

22 juni 2023

Eten op grote hoogte vraagt om de allerbeste chef-koks. Speciaal voor 
Dinner In The Sky Zutphen hebben we een unieke samenwerking tussen twee sterrenchefs: Niels van Dooijeweert, chef-kok van het Broederenklooster in Zutphen en onze 2e chef is Zutphenaar Peter Gast

In Zutphen bekend als chef van voormalig sterrenrestaurant ’t Schulten Hues en tegenwoordig chef van restaurant Graphite (Michelinster) in Amsterdam. Een droomcombinatie dus. Het wordt letterlijk en figuurlijk dineren op hoog niveau.

Je beleving begint al een uur voor de vlucht met een uitgebreide ontvangst door onze hostesses met Bubbles & Bites. Zodra je hebt plaatsgenomen in ons “vliegende” restaurant zul je merken dat het aan niets ontbreekt;  Na een spannende countdown “lift” onze speciale kraan je met je partner, familie of zakelijk gezelschap naar spectaculaire hoogte en gaat je life cooking experience in the Sky echt beginnen.

Onze dj die zorgt weer voor  de muzikale sfeer, de sommelier voorziet u van de mooiste wijnen en onze sterrenchefs brengen u tot een culinair hoogtepunt.  Kortom, onze gehele crew zorgt voor een onvergetelijke ervaring. 

Dus…………… “sit back and enjoy your flight”.Tijdens dit event kunt u genieten van een heerlijke High Wine met Fingerfood, een driegangen Lunch 
of een viergangen Diner op grote hoogte.

U boekt altijd voor een volledig all inclusive arrangement. Dit is inclusief ontvangst, een uur voor uw vlucht, met Bubbles&Bites, dan volgt uw vlucht en daarna nog een half uurtje na genieten onder het genot van een “after-landingsborrel”

BESTEL DIRECT JE TICKETS

Tarieven

Timetable

Exacte tijden worden later gecommuniceerd

LUNCH | € 195,- per persoon
HIGH WINE | € 135,- per persoon
DINER | € 260,- per persoon

LUNCH | ​​€ 4.095,- per tafel
HIGH WINE | € 2.835,- per tafel
DINER | € 5.460,- per tafel

Alle prijzen zijn incl. BTW

dinner in the sky

Wassenaar

6 september 2023

Kasteel de Wittenburg

Op woensdag 6 september 2023 zullen we landen bij Kasteel de Wittenburg in Wassenaar. Dezelfde locatie waar in 2017 het avontuur van Dinner in the Sky Nederland is begonnen.

Wat kunt u verwachten? Tijdens dit event kunt u genieten van een heerlijke High Wine, Lunch of Diner op grote hoogte. U boekt altijd voor een volledig all inclusive arrangement. U kunt bij aankomst uw auto sleutel afgeven aan onze Valet parking Partner Euro Bob die uw auto een veilig plekje geeft op het landgoed. 

Waarbij u een half uur voor uw vlucht wordt ontvangen met een heerlijk glas Carbon Champagne en de nodige luxe hapjes. Na het boarden gaat u culinair genieten van de door u geboekte vlucht in ons prachtige "vliegende" restaurant. Chef van kasteel en restaurant Sophie Jim Boctor en zijn team zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Onze DJ zorgt weer voor de optimale muzikale sfeer aan boord. 

Na afloop van uw vlucht kunt u in het kasteel onder het genot van een hapje en een drankje nog een half uur nagenieten. Buiten staat onze Valet Parking Partner Euro B0B alweer voor u klaar om uw auto voor te rijden.

BESTEL DIRECT JE TICKETS

Tarieven

Timetable

Exacte tijden worden later gecommuniceerd

LUNCH | € 195,- per persoon
HIGH WINE | € 135,- per persoon
DINER | € 260,- per persoon

LUNCH | ​€ 4.095,- per tafel
HIGH WINE | € 2.835,- per tafel
DINER | € 5.460,- per tafel

Alle prijzen zijn incl. BTW