faq

Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Ik denk dat ik hoogtevrees heb, wat nu?

Omdat er veel verschillende vormen van hoogtevrees zijn kunnen wij helaas niet iedereen vooraf op hun gemak stellen maar een aantal belangrijke punten zijn wel dat;

- U te allen tijde volledig gezekerd zit met een 3-punts gordel met voeten op een voeten steun.
- U kijkt naar de horizon en naar de activiteiten van de Chefs en het entertainment. DUS NIET NAAR BENEDEN, dit bepaalt u zelf.
- Na meer dan 150 vluchten in Nederland leert de ervaring dat zelfs onze gasten met de ergste vorm van hoogtevrees een topervaring hebben gehad en met volle teugen hebben kunnen genieten van Dinner in the Sky.

Wat als ik moet plassen?

Dit is misschien wel de meest gestelde vraag en blijkbaar iets wat mensen toch wel heel erg bezighoudt. Voor dat uw avontuur in the Sky gaat beginnen mag er naar hartenlust geplast worden en de ervaring leert dat de meeste van uw voorgangers het vervolgens toch wel een uurtje kunnen ophouden. Zo niet dan gaan we bij “hele hoge nood” speciaal voor u tussentijds nog een keer naar beneden. Let wel het kan zijn dat dit niet in dank wordt afgenomen door de overige gasten.

Hoe is het gesteld met de veiligheid en de certificering?

Sinds de start van Dinner in the Sky ruim 14 jaar geleden is uw veiligheid onze hoogste prioriteit. Behalve dat alle platformen zijn ontworpen volgens de EM13814 norm staan wij onder strenge controle door verschillende keuringsinstanties waaronder het gezaghebbende instituut TüV. In het platform zit u gezekerd met een zgn. 3-punts gordel. Tevens wordt vóór ieder evenement zowel het platform alsmede de kraan gekeurd alvorens het DITS event überhaupt van start mag gaan. Tijdens iedere vlucht zijn er gecertificeerde veiligheidsmedewerkers aan boord aanwezig.

Is Dinner in the Sky alleen voor bedrijven of ook voor particulieren?

Dinner in the Sky is voor alle enthousiastelingen die een unieke ervaring op hoog niveau willen beleven. Maar je kan deze beleving zowel zakelijk als prive belevingboeken.

Is een Dinner in the Sky event eigenlijk all-in of zijn er nog bijkomende kosten?

Tijdens uw geboekte arrangement is alles inbegrepen vanaf de ontvangst tot en met de borrel na de landing. Dit geldt uiteraard niet voor zgn. Bottle Service of specials.

Is Dinner in the Sky het hele jaar door te vinden op een vaste locatie?

Dat zou geweldig zijn maar is helaas niet zo. Wij zijn van april tot en met oktober te vinden op verschillende locaties in Nederland. Omdat wij altijd samenwerken met lokale horeca- of eventpartners is het dus een kwestie van het in de gaten houden van onze eventspagina of die van onze partners.

Welk effect hebben weersomstandigheden op Dinner in the Sky evenementen?

- Van regen hebben we gelukkig nauwelijks last. Alle platforms zijn voorzien van een transparante overkapping zodat u praktisch droog toch van uw DITS vlucht kunt genieten tijdens regenachtige dagen.
- Totdat Nederland officieel een tropisch land is rusten wij onze platforms nog uit met heaters. Mocht het dus ’s-avonds wat frisser worden dan kunt u toch nog behaaglijk genieten van uw vlucht.
- Wind kan een rol van betekenis vormen bij het al dan niet doorgaan van een DITS-evenement. Het is voornamelijk voor uw eigen veiligheid dat wij boven windkracht 6 a 7 besluiten om het evenement te verplaatsen naar een andere datum dan wel te annuleren. Tot nu toe hebben wij deze drastische maatregel nog niet hoeven te hanteren maar wij wijzen u toch op de mogelijkheid.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn per event verschillende. Daarom werken wij altijd met maatwerk offertes. Neem contact op voor een passende prijs.